Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Hecht Incarcator inteligent HECHT 2012 pentru acumulatori auto de tip Pb (HECHT2012)

74,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
utilaje-agricole-forestiere.ro
 

Hecht Incarcator pentru acumulatori auto inteligent, Hecht 2012, tensiunea de iesire 6 V 0.55 A sau 12 V 1 A (HECHT2012)

85,00 RON
+ 25,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
moment-tools.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 74,00 RON

Descrierea produsului
Incarcator HECHT 2012 este un incarcator complet automat pentru incarcare de plumb (Pb, plumb-acid), pentru baterii cu o tensiune de 6 sau 12 V cu o capacitate de 4-120 Ah,   in special pentru automobile si motociclete .  Cu un pic de exagerare, se poate spune ca incarcatorul este potrivit pentru toti cei care pot discerne culoarea rosu si negru,  astfel incat clemele incarcatorului conectat la contactele corecte de pe baterie.  Incarcatorul va avea grija de orice altceva.  Odata conectat,  acesta va recunoaste tipul de baterie in sine si alege tensiunea corecta si cel mai potrivit mod de incarcare.  Nu conteaza daca doriti sa incarcati o baterie de 6V, de motocicleta, sau o mare, de 12 V.

Dupa ce bateria este incarcata complet, se trece automat la asa-numitul mod de intretinere , in care verifica numai starea bateriei si o tine complet incarcata in orice moment.  Starea de incarcare si starea bateriei sunt indicate de indicatori.  Incarcatorul este, de asemenea, capabil sa detecteze unele defectiuni ale bateriei, cum ar fi scurtcircuit, tensiuni joase sau inalte,

Incarcatorul este alimentat de la o retea comuna de 230V / 50Hz.  Daca doriti sa utilizati incarcatorul permanent intr-un singur loc, acesta are de asemenea gauri pentru atasarea, de exemplu, in spatele unui perete, pentru a nu irosi spatiul de pe masa.

Incarcatorul nu este conceput pentru a incarca alte tipuri de baterii (NiCd, Ni-Fe, Li-ion etc. ) nu pot fi incarcate.

.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.