Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Hecht Incarcator inteligent Hecht 2013 pentru acumulatori auto de tip wet gel mf ca efb agm 4-300 ah (HECHT2013)

279,00 RON
In stoc
spre magazin »
sculemeseriase.ro
 

Hecht Incarcator de baterie inteligent, 220W HECHT 2013 (HECHT 2013)

325,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
timoshop.ro

Mai multe oferte

 

Hecht Incarcator inteligent HECHT 2013 pentru acumulatori auto de tip Wet (HECHT2013)

349,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
utilaje-agricole-forestiere.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 279,00 RON

Descrierea produsului
HECHT  2013  este un sistem automat incarcator de baterie de 12 V ,  cu un curent de iesire de pana la 15 A. Datorita sistemului de  monitorizare a starii inteligent  pentru incarcarea terminalelor, ca si operator al incarcatorului nu trebuie sa va faceti griji despre nimic, trebuie doar sa conectati incarcatorul la baterie.  Puteti incarca baterii de plumb (Pb, LEAD-ACID), gel, EFB si AGM.  Incarcatorul selecteaza automat cea mai adecvata de incarcare, curentii de incarcare este de 2 A la 15 A, si poate fi reincarcat cu capacitatea de a  4-300 Ah  .   O caracteristica interesanta este  BOOST , in care bateria este reincarcata rapid ,  astfel incat este posibil ca , dupa 5 minute de incarcare, automobilul  sa fie pornit.   Aceasta functie incepe cu o singura apasare a unui buton de pe panoul de incarcare si o veti aprecia in special in timpul lunilor de iarna.  Starea incarcarii si starea bateriei sunt indicate pe afisajul incarcatorului. Apratul este proiectat pentru a proteja terminalele impotriva scurt-circuitului, protectie la polaritate inversa si protectia impotriva scanteilor la manipularea terminalele de pe baterie.  In acelasi timp, asigura stoparea automata a incarcarii cand bateria este deteriorata, iar tensiunea scade sub 2 V. Cablurile terminale sunt situate in carcasa aparatului.
Pe partea din spate a incarcatorului se afla o priza clasica de 12 volti.  Aici puteti utiliza sursa de alimentare de 12 V.  De exemplu, daca utilizati o cartela auto de 12 volti, o puteti porni cu usurinta pe o priza regulata de 230V - puteti utiliza incarcatorul ca adaptor.  De asemenea, puteti incarca o varietate de incarcatoare de 12V pentru tablete, telefoane si alte dispozitive proiectate sa se conecteze la priza unei masini, dar curentul maxim nu poate depasi 7A. .

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.